Heerlijk uit eten bij Restaurant VillaCulinair genieten in Berg & Dal

Reserveer een tafel

Over Restaurant Villa

In Restaurant Villa bent u aan het juiste adres voor een voortreffelijk diner. Het à la carte restaurant beschikt over een uitstekende keuken. De menukaart is Frans georiënteerd met Mediterrane uitstapjes, diverse seizoensspecialiteiten en een fijne selectie van verfijnde wijnen.

Bar en terras

Na een heerlijk diner kunt u uw avond afsluiten in de hotelbar onder het genot van een gezellig potje poolbiljart of op het terras van het hotel.

Openingstijden

  • Ontbijt (ma-vr): 07:00 - 10:00
  • Ontbijt (za-zo): 07:30 - 10:30
  • Lunch: 12:00 - 18:00
  • Diner: 18:00 - 20:30

Acties & Evenementen

  

 

 

 

 

 

Zacht gegaarde kalfssukade - €19,50,- p.p.

1 oktober 2017 - 31 oktober 2017
De gehele maand oktober geniet u bij Fletcher Hotels van een heerlijke zacht gegaarde kalfssukade met rode wijnjus voor maar €19,50.

Combineer de kalfssukade met een bijpassend glas Fletcher’s Cuvée Merlot voor maar €22,-.

 

Reserveren

 

 

  

 

 

 

 

 

Exclusief: Bioscooparrangement voor €25,- p.p.

01 oktober 2017 - 31 oktober 2017
Humor, romantiek en ouderwetse gezelligheid: u wordt feestelijk ontvangen met een glas Fletcher’s Bubbels, waarna u geniet van een uitgebreide High Tea. Klets ongestoord bij onder het genot van een heerlijke kop thee met zoete en hartige lekkernijen en laat u in de watten leggen met onder andere muffins, bonbons, koekjes, sandwiches en natuurlijk onbeperkt thee of koffie. Na deze gezellige middag ontvangt u de bioscoopkaartjes voor de nieuwste feelgood romcom van Hollandse bodem: WEG VAN JOU, met Katja Herbers in de hoofdrol. Het wordt een onvergetelijke dag!

Reserveren

 

 

 

Even geduld a.u.b.
Resultaten worden ververst.