客房与价格

Alle comfortabele kamers zijn sfeervol ingericht en van alle gemakken voorzien. Selecteer uw gewenste kamertype voor een heerlijke overnachting.

Tweepersoonskamer comfort met bad

De tweepersoonskamer zijn comfortabel en sfeervol ingericht en voorzien van badkamer met bad, aparte douche en een toilet. Tevens beschikken deze kamers over 2 losse bedden, televisie, haardroger, telefoon met een directe buitenlijn, internetaansluiting en een zitje. Deze kamers zijn rustig gelegen en bieden uitzicht op het bos.

16,15

每人每晚客房价格, exclusief ontbijt

选择您的日期

Familiekamer met bad

De familiekamers zijn comfortabel en sfeervol ingericht en voorzien van badkamer met bad, aparte douche en een toilet. Tevens beschikken deze kamers over 4 losse bedden, televisie, haardroger, telefoon met een directe buitenlijn, internetaansluiting en een zitje. Deze kamers zijn rustig gelegen.

25,65

每人每晚客房价格, exclusief ontbijt

选择您的日期

Appartement

Het luxe appartement bestaat uit een ruim slaap- en zitgedeelte met aparte zithoek, er is een keuken met o.a. een magnetron aanwezig, en het appartement is voorzien van een badkamer met bad, aparte douche en toilet.

30,40

每人每晚客房价格, exclusief ontbijt

选择您的日期

Suite

De zeer ruime en moderne suites zijn voorzien van een badkamer met ruim bad, aparte douche en toilet. Tevens beschikken de suites over een tweepersoonsbed, een aparte zithoek, televisie, haardroger, internetaansluiting en telefoon met directe buitenlijn.

30,40

每人每晚客房价格, exclusief ontbijt

选择您的日期

Eenpersoonskamer comfort met bad

De éenpersoonskamers zijn modern en sfeervol ingericht en voorzien van een badkamer met bad en toilet. Tevens beschikken deze kamers over een televisie, telefoon met directe buitenlijn en internetaansluiting.

32,30

每人每晚客房价格, exclusief ontbijt

选择您的日期

请稍候
结果正在更新。